Indirekt belysning

Indirekt belysning finns i många former och är en av de mest populära typerna av belysning för en mängd olika stilar. Indirekt belysning är bra, eftersom det kan fylla ett rum med ljus som inte tappar människorna i det. För att dra nytta av indirekt belysning bör du vanligtvis välja armaturer med lampor som vänder uppåt. Du kan också välja lampor som ger indirekt belysning. Kontakta bara en elektriker om du vill sätta en lampa på ett ställe utan eluttag. Använd aldrig en förlängningssladd som en permanent fix.

Fluorescerande belysning

Lysrörsbelysning används oftast i mer industriella områden. Detta inkluderar verkstäder, kök och ibland kontor. Detta är ett bra sätt att få mycket ljus till ett rum med en begränsad mängd fixturer.

Infälld belysning

Om du vill låta en elektriker installera en mer permanent indirekt belysningslösning är infälld belysning vägen att gå. Dessa lampor är infällda i väggen eller taket och ger en mycket varm och inbjudande atmosfär. Detta är perfekt för sittplatser, teaterrum och vardagsrum.

Dekorativ belysning

Om du väljer ljuskronor och andra armaturer finns det ett nästan obegränsat antal stilar att välja mellan. På grund av detta finns det säkert något som passar någons stil och fungerar perfekt i varje rum i ditt hem.

Föregående inlägg Olika typer av taklampor
Nästa inlägg Taklampor – En översikt

Lämna ett svar